František Segrado : Benefice Pro Citadelu Frantisek Segrado / Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla.. Mámo, svaž mi můj ranec; Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Má žena už mě nemiluje; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu.

Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu.

Frantisek Segrado Kinobox Cz
Frantisek Segrado Kinobox Cz from www.kinobox.cz
Mámo, svaž mi můj ranec; Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Má žena už mě nemiluje; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Mámo, svaž mi můj ranec; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Má žena už mě nemiluje;

Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Recenze Frantisku Segradovi Prispely Na Album Velke Pisnickarske Osobnosti Kultura Lidovky Cz
Recenze Frantisku Segradovi Prispely Na Album Velke Pisnickarske Osobnosti Kultura Lidovky Cz from 1gr.cz
Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Má žena už mě nemiluje; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Mámo, svaž mi můj ranec; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla.

Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku;

Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Mámo, svaž mi můj ranec; Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Má žena už mě nemiluje; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení.

Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Má žena už mě nemiluje;

Ia9hnqkkjwjb0m
Ia9hnqkkjwjb0m from i.ytimg.com
Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987). Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Mámo, svaž mi můj ranec; Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner.

Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987).

Má žena už mě nemiluje; Malé české blues (aneb doprdelepráce) mám já jednu zahrádečku; Jedná se o filmovou adaptaci dětských minioper jaroslava uhlíře a zdeňka svěráka (šípková růženka, karkulka, o dvanácti měsíčkách), které vznikly v rámci televizního pořadu hodina zpěvu a dostaly se do repertoáru řady dětských sborů, mimo jiné i na jeviště národního divadla. Tři bratři je český hudební pohádkový film režiséra jana svěráka z roku 2014. Všechny písně dostaly také svojí obrazovou podobu. Levandulová (& aneta langerová, szidi tobias, františek segrado, lenka nová, ondřej ruml) líbíte se mi; Ewa farna, františek segrado, vojtěch dyk, lenka nová, štěpán kozub nebo také česká legenda marie rottrová. Poprvé se tu jako interpret šansonů h+h objevuje jaromír nohavica, přichází slovenská šansoniérka szidi tobias a valašský zpěvák františek segrado, které doplňuje hana hegerová, daniel landa a jana kirschner. Na konci roku 2019 vydal jiří krhut svou sólovou desku s názvem čapkárna, album vtipných a veselých písniček z jeho kabaretních i varietních představení. Mámo, svaž mi můj ranec; Takřka detektivní příběh o boříkovi a jeho partě z holešovic (1987).